За нас

За нас

Глобус МА 2020 ЕООД  е бързоразвиваща се млада компания, съсредоточена в разпространението и популяризирането на традиционния български вкус, в областта на млечните и месните деликатеси. Ние държим на качеството на продуктите си и смятаме, че българският клиент заслужава най-доброто. В това време, изпълнено с некачествена ГМО храна, мръсен въздух и загиваща природа, ние затваряме своя цикъл на производство... от отглеждането на животните си на свободни пасища до личната доставка при крайния клиент с усмивка, уважение и вежливо отношение! В състава на месните ни продукти няма: птичи меса, механично отделени меса, соя и соеви продукти, глутен, продукти, имитиращи месо! А млечните са - от чисто мляко, краве, козе и овче, преминало през качествен контрол и сертификати за качество! Фирмата разполага със собствен хладилен транспорт, с който извършваме доставка на продукцията до нашите клиенти.

Асортиментът ни включва над 25 месни деликатеса, както традиционно български, така и по автентична италианска рецепта, но от чисто българско месо! Също така над 10 млечни продукта, без консерванти, добити от млякото на домашните ни животни, гледани на свободни пасища и преминали през качествен контрол.

Чрез критичност, себеотдаване и любов към храната, нашата компания се стреми да задоволи нуждите на българския потребител. Храната е любов, храната е магия, храната събира и затова нейното качество не трябва да се пренебрегва; не трябва да се пренебрегва усещането и емоцията, която тя носи! Глобус МА 2020 ЕООД има за цел да постигне именно това чрез своите уникални и незабравими вкусове на млечните и месните деликатеси!